Kesän säteitä ja pisaroita

 Niin se on kevät ja kesäkin kohta mennyt. Meille tuli kesällä koiranpentu pitkän harkinnan jälkeen. Milo-poika on kohta 5 kk:en ikäinen. Matilda on sopeutunut hyvin uuteen tulokkaaseen, se kävi nopeammin kuin mitä ajattelin.

Kesä on ollut ihana, mieleen jäi lämpimät päivät. Tuli tehtyä paljon puutarhahommia ja marjoja kerättyä. Hevosteltu on myös, saatiin nähdä vastasyntynyt varsa. Sen kehitystä saadaan jatkossakin seurata, kun varsan omistaa siskoni.

Meidän tytöt alkaa olla hyvin lähellä aikuisuuden kynnystä. Esikoinen käy ammattikoulussa kaksoistutkintoa opiskelemassa ja toinen aloitti kahdeksannen luokan. Tanssia harrastetaan edelleen, itsekin käyn yhdellä tunnilla viikossa. Poikkeusaikana tanssittiin kotona etäyhteydellä. Sen suurempia muutoksia ei meidän arkeen poikkeusaika tuonut. Toki iltaisin jäi aikaa, kun ei tanssitunnille tarvinnut lähteä, sen kuin avasi ja sulki koneen.

Mieheni opiskelut alkoivat kesätauon jälkeen. Minulla on töissä harjoittelija ohjauksessani. Kiva, että puhtausala kiinnostaa. Itse viihdyn hyvin päiväkodin puhtaudesta huolehtien.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vuodenvaihdepisaroita

Tapahtumarikkaita pisaroita