Puolen vuoden tuhannet onnenpisarat

Ohhoh, onpa aika vierähtänyt... Viime kirjoitus joululta. Tässä on kevään aikana ehtinyt tapahtua kaikenlaista etenkin työjuttuja ja koulujuttuja. Työpaikan sisäilmaongelmat sulkivat koko paikan ja evakossa ollaan oltu toisissa tiloissa ja odoteltu vakituisten uusia sijoituspaikkoja. Minullekin löytyi vakanssi ja olenkin jo uuteen paikkaan niin sanotusti kotiutunut. Tässä samalla sain suoritettua näyttöjäkin. Kolme tutkinnonosaa sain kerralla suoritettua ja ne menivät loistavasti. Pelkästään positiivista palautetta sain opettajalta. Ihanaa oli, että opettaja näki millainen työntekijä olen. Yksi tutkinnonosa on jäljellä ja sen aika on syksyllä. Ja jouluna valmistuminen.
Siis tosi tapahtumarikas ja täynnä muutoksia ollut tämä kevät työelämässä. Työkavereita on mennyt ja tullut. Paljon uusia tuttavuuksia ja hauskoja yhteensattumiakin on mahtunut tähän kevääseen.
Olin mukana liikuntakampanjassakin ja kampanjan jälkeen suoritettujen arvontojen jälkeen sain lahjakortin kuntoklubille. Koko kesän saan ilmaiseksi treenata. Ja onnekkaasti kävi kesälomienkin suhteen, viiden viikon loma. Mukavasti on perheenkin kanssa yhteistä lomaa.
Tytöillä on koulu sujunut loistavasti ja seuraavaa lukuvuotta odotetaan innolla.
Eli kaiken kaikkiaan elämä on varsin mallillaan. Hyviä lomasäitä odotellessa...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän säteitä ja pisaroita

Vuodenvaihdepisaroita

Tapahtumarikkaita pisaroita