Marraspisaroita

Marraskuu alkaa olla jo joulunodotusaikaa aluillaan, täällä on tehty jo toivomuslistoja ja kyselty äidiltä joulukalenterin edistymistä. Perinteinen pyykkinarujoulupussikalenterit on tulossa tytöille tänäkin vuonna. Enemmän tehtäväkortteja kuin sitä "krääsää".
Olen saanut kotona uuden "arvonimen". Olen joskus sanonut, etten halua itseäni kutsuttavan mutsiksi. Minusta se ei ole kivan kuuloista. Tytöt ovatkin hiljattain alkaneet kutsua mami-nimellä. Se kuulostaa itse asiassa hellyyttävältä.
Minun koulu sujuu mukavasti. Ei ole montaa koulupäivää jäljellä, mutta tutkinnon suorittamiseen on aikaa koko ensi vuosi. Paljon oppimista tapahtuu töissä. On hyvä, kun voi koulussa opetettuja asioita kokeilla töissä ihan käytännössä, kun asiat ovat vielä tuoreessa muistissa. Ja jos herää kysymyksiä, niitä voi kysyä vaikka seuraavana koulupäivänä. Oppisopimus on ihan mahtava opiskelumuoto.
Yhtenä päivänä, kun ensilumi oli satanut ja tulin koulusta kotiin niin nuorempi tytöistä oli tehnyt lumiukkoja. Siinä oli koko meidän perhe koira mukaanlukien.
<3 <3 <3 <3

Kommentit

  1. Kiva huomata blogisi pitkästä aikaa. Tänään on ollutkin aivan mahtava ulkoilupäivä. Olin pari tuntia liikkeellä kameran kanssa. -Työssä oppiminen/oppisopimus on aivan mahtava juttu! Intoa opintoihisi edelleenkin ja ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riitta ja hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän säteitä ja pisaroita

Vuodenvaihdepisaroita

Menneen kesän pisarat