Marraskuisia pisaroita

Vesisadetta ja flunssaa, mutta silti mukana kävelytempauksessa, joka on osa tarkoitusta saada kävelytie Raalantielle, jota meidänkin tytötkin kulkevat ja me vanhemmat itse myös pyörällä ja autolla.
Kunta peräänkuuluttaa vanhempien vastuuta opettaa lapsemme kulkemaan turvallisesti liikenteessä ja toki sen teemmekin, mutta... miten se onnistuu, kun tie ei ole turvallinen. Piennar on paikoin olematon. Yhdessä mutkassa asfaltti murtuu jo valkoisen viivan kohdalta. Luminen talvi vaikeuttaa entisestään kulkemista pientareella. Liikennettä on, myös raskasta kalustoa kulkee ja jotkut autoilijat ajavat liian kovaa.
Laitan tähän linkin sivustolle, jonne kerämme nimiä kävelytien saamiseksi.
Saa käydä laittamassa nimiä tänne, kiitän jo etukäteen:


Me allekirjoittaneet olemme huolissamme Nurmijärven Raalantien (tienumero 1321) kävelijöiden turvallisuudesta. Emme ainoastaan Karhunkorven koulun oppilaiden koulumatkoista, vaan koko kylän asukkaiden turvallisuudesta kulkea tiellä. Nopeudet ovat huimia, tienpientareet olemattomia, rekkaliikenne kasvaa ja autojen vauhdit lisääntyy poliisien resurssien vähetessä. Vaihtoehtoja tiellä liikkumiseen ei ole, koska joukkoliikennevälineet eivät kulje iltaisin, ja lenkkimaastoja ei ole.
Valaistusta tiellä ei myöskään ole, kuin pätkittäin.
Talvisin tilanne on vielä hurjempi, kun pelloilta tuiskuava lumi kaventaa tietä entisestään.
Me allekirjoittaneet vaadimme pikaisia toimia kevyenliikenteen väylän rakentamiseksi ja valaistuksen parantamiseksi!

http://www.adressit.com/adressi_kevyenliikenteenvaylan_saamiseksi_raalantielle_1321#form

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän säteitä ja pisaroita

Vuodenvaihdepisaroita

Menneen kesän pisarat