Aurinkoa, aurinkoa...

Ihana kevät!
Pyöräilykausi on aloitettu. Sain vihdoinkin hankittua itselleni hyvän pyörän, jossa ei niska ole jännityksessä. Tänään pyöräilimme tytön kanssa eskariin.
Eilen sain tietää, että pääsemme tuetulle lomalle, jota hain meidän perheelle. Tosi hienoa! Se on vasta elokuussa eikä tytöt malttaisi odottaa, mutta kyllähän me keksimme täällä kotipuolessa jotain mukavaa tekemistä kesällä ennen sitä reissua.
Minuun on iskenyt myös kova lukemisvimma. Kirjastosta löytyy jatkuvasti paljon kaikkea luettavaa. Nykyään käydään kahdessa eri kunnan kirjastossa, tyttöjen harrastusten takia. Joten valikoimassa löytyy. Viimeisin kirja on Äidin voimakirja, jonka sain juuri luettua. Oli okein hyvä kirja, suosittelen!
Työelämässäkin menee mukavasti, siivoillessa ja lapsia hoitaessa. Ja kyllä laitosapulaisen työ on monipuolista, erilaista ja yllättävääkin. Aina ei pääse siivoamaan, niin olin sitten kasvomaalauspisteessä vappuaattoaamuna. Onhan sekin lapsiryhmässä auttamista ja mukavaa vaihtelua työpäivään. Ja sitten kotiin oman perheen vappujuhlia järjestämään. Meillä oli omatekoiset munkit tänä vuonna ja kaikkea kivaa ohjelmaa olin myös keksinyt. Kun oli noita vapaapäiviä edellisellä viikolla. Tämä elämäntyyli mikä meillä nyt vallitsee, tekee kyllä hyvää perheelle. Ja kyllä tällaiselle ahkeralle ja tunnolliselle työntekijälle töitä alkaa taas siunaantua, vaikka välillä vähän vapaata onkin. Ladataan akkuja ja saadaan voimia ja opitaan pitämään huolta omasta hyvinvoinnista tulevaisuudessa entistä paremmin. Kyllä se on kanssa "kuin rahaa pankkiin laittaisi".
Aurinkoista Toukokuuta ja Äitienpäivää odotellessa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän säteitä ja pisaroita

Vuodenvaihdepisaroita

Menneen kesän pisarat