Kesälomapisaroita

No niin se aika kuluu. Kesäloma alkoi viimeinkin ja yli puolenvälin jo ollaan. Kaikkea kivaa ollaan ehditty tekemäänkin. Taaborinvuorella käytiin katsomassa Robin Hood-kesäteatterinäytös jo ennen kuin loma alkoi. Ekalla lomaviikolla käytiin Ikaalisten kylpylässä rentoutumassa. Samalla reissulla käytiin Särkänniemessä. Toisella viikolla käväistiin Tallinnan päiväristeilyllä. Huippukivoja reissuja. Saara ehti sairastaakin reilun viikon verran, kuumetta ja yskää ja siihen päälle vielä korvatulehdus. No mutta tyttö on parantunut.
Viime lauantaina pääsimme uudestaan Taaborinvuorelle kesäteatteriin, tällä kertaa katsomaan Seitsemän veljestä näytöstä. Se olikin hurjan pitkä näytös, ihmeen hyvin tytöt jaksoivat sitä katsoa.
Tänään Saaralla oli leikkikaveri kylässä koko päivän. Saara saakin vielä lomailla, kun Noora on aloittanut koulutaipaleensa. Kokonaista kaksi päivää ja kivaa on ollut. Ja jännittävää, mutta sitähän ei tyttö myönnä ainakaan äidille. :) Lukujärjestyksen Noora tänään koulusta kotiin toi ja kovin on äidinkielivoittoinen on kouluviikko. Sitä on joka päivä ja kahtena päivänä jopa kaksi oppituntia. Onneksi päivät eivät ole pitkiä, toista taisi olla silloin kun itse olin koulussa. No mutta näillä eväillä eteenpäin taas mennään. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kesän säteitä ja pisaroita

Vuodenvaihdepisaroita

Menneen kesän pisarat